Cea mai frumoasă prezentatoare de sport din Republica Moldova va avea emisiune în România. Pe ce post va putea fi văzută Olivia Cucoş – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
10 10. 2023

Cea mai frumoasă prezentatoare de sport din Republica Moldova trece Prutul și va conduce o emisiune din România. Este vorba de un show de televiziune în care vor fi abordate subiecte din lumea sportului.

Cea mai frumoasă prezentatoare de sport din Republica Moldova va avea o emisiune în România

Cea mai frumoasă prezentatoare de sport din Republica Moldova va conduce o emisiune în România. Este vorba un show de sport care va fi difuzat, de două ori pe săptămână, la postul de televiziune Canal 33 HD. Conform unui comunicat oficial, Olivia Cucoş va aborda cele mai importante subiecte din lumea sportului și va acorda o atenție sporită Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, precum şi competiţiilor naţionale şi internaţionale relevante.

„Emisiunea SPORT va puncta bi-săptămânal ultimele rezultate şi evoluţii din diverse discipline sportive, de la fotbal, tenis şi nataţie, la rugby, baschet, gimnastică sau atletism. Nici o competiţie importantă nu va fi trecută cu vederea, vom atenţiona asupra derapajelor, vom acordata atenţie juniorilor, şi vom rămâne atenţi la rezultate şi evoluţii remarcabile ce merită a fi evidenţiate”, se spune în comunicatul oficial al postului de televiziune, conform pagina de media.

Olivia Cucoș, interviu cu Denis Alibec

Olivia Cucoş este supranumită „Diletta din Moldova”

Olivia Cucoş are o experiență importantă în domeniul jurnalismului sportiv, după ce a lucrat ca redactor la postul de televiziune Moldova1, a fost angajată la departamentul de comunicare de la Federaţia de Fotbal a Republicii Moldova, dar şi ca reporter al Digi Sport.

„Această emisiune marchează o etapă importantă din viaţa mea şi sunt bucuroasă că am acceptat propunerea Canal 33 HD de a fi gazda acestui program de sport. Obiectivele acestei emisiuni sunt clare şi ambiţioase, reflectând angajamentul meu pentru furnizarea celei mai bune experienţe sportive pentru voi, telespectatorii noştri.

Emisiunea va ţine pasul cu cele mai recente ştiri şi evenimente sportive din întreaga lume şi vrem să fim mai mult decât un jurnal de ştiri: credem în fair-play şi ne dorim să inspirăm. Promovăm fair-play-ul şi valorile sportive pozitive, împărtăşim poveşti, evidenţiem sacrificiile şi apreciem eforturile sportivilor pentru a atinge excelenţa.

Nu rataţi ediţiile de marţi şi vineri la Canal 33 HD unde vă invit să ne urmăriţi şi să fiţi alături de mine şi echipa mea în această nouă şi fascinantă călătorie în lumea performerilor”, a declarat prezentatoarea postului Canal 33 HD.

Olivia Cucoş este supranumită „Diletta din Moldova” și a fost de multe ori în România la diferite evenimente sportive. A fost prezentă chiar și la meciul Farul – Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar al Champions League.

„Limba română – am fost de atâtea ori învinuită că o vorbesc prea frumos , prea corect, ca într-un final să ajung la casa ei și să-mi dau seama că am încă atâtea de învățat”, a scris Olivia Cucoş, după una dintre vizitele din România.

 

Sursă FOTO: Facebook